AI και Office 365


    Η Microsoft εισάγει για πρώτη φορά στο Office 365 στοιχεία που συνδέουν τα προγράμματα με την Τεχνητή Νοημοσύνη.
    Η Microsoft πάντα πρωτοπόρα, ανακοίνωσε το Office Insights, σε event που διοργάνωσε η ίδια στο Σαν Φρανσίσκο με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη. Η λειτουργία Insights είναι βασισμένη σε machine learning, και θα αναλύει δεδομένα από λογιστικά φύλλα του Excel ώστε να δημιουργεί αντίστοιχα διαγράμματα και γραφικές απεικονίσεις.
    Μια νέα καινοτομία της εταιρείας είναι το Acronyms που εισάγεται στο Word.  Ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να ελέγχει αρχεία κειμένου και ηλεκτρονικών μηνυμάτων με αποτέλεσμα να βρίσκει ακρωνύμια του ενδιαφέροντος του.
    Παραμένοντας στο Word,  η λειτουργεία Tap  είναι εκείνη που έκανε μεγάλη αίσθηση. Αναλαμβάνει να εμφανίσει έγγραφα, λογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις, χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί αφήνει το έγγραφο στο οποίο εργάζεται, κάνοντας έτσι πιο εύκολη την προσθήκη ενός διαγράμματος από το Excel στο PowerPoint χωρίς να χρειάζονται χρονοβόρες διαδικασίες στο εταιρικό δίκτυο.
    Τέλος, η Microsoft θέλοντας να κάνει την αλληλογραφία του χρήστη πιο εύκολη και προσβάσιμη, θα λανσάρει στο μέλλον ένα εργαλείο που θα βοηθάει την επισήμανση ενεργειών σε ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω του Outlook.
    Οι νέες λειτουργίες που θα προστεθούν στο Microsoft Office 365 θα είναι βασισμένα στο cloud.

Τελευταία Άρθρα

Η Apple πρόκειται να προχωρήσει σε ριζικό ανασχεδιασμό του iPhone που θα κυκλοφορήσει το 2020, με...
Ελάχιστα μετά την επίσημη εμπορική διάθεση της νέας σειράς Galaxy S10, η Samsung φέρεται να σχεδιάζει...
3ο Delphi Economic Forum: Digital Disruption Sessions     Τα Digital Disruption Sessions, μια σειρά από...
AI και Office 365     Η Microsoft εισάγει για πρώτη φορά στο Office 365 στοιχεία που συνδέουν τα...
iPhone X, 9 βίντεο-λόγοι που θα σας πείσουν!   Πολλοί αναρωτήθηκαν, "iPhone X;". Σας παρουσιάζουμε 9 βίντεο-λόγους που θα...
Samsung Galaxy Note 8     Ένα χρόνο με την κυκλοφορία του Galaxy Note 7 η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία, Samsung, ...
LiveZilla Live Chat Software