guarantee_banner_gr.png

Διαγνωστικός έλεγχος για iPad 3

  Έχετε την εντύπωση ότι το iPad 3 σας, δεν λειτουργεί σωστά ή δεν ανταποκρίνεται όπως παλιότερα; Θέλετε να μεταπωλήσετε το παλιό σας iPad 3 ή να το χαρίσετε και χρειάζεται να γνωρίζεται την λειτουργική του κατάσταση;

Ο Διαγνωστικός Έλεγχος ProFixIt είναι ένας έξυπνος τρόπος να ελέγχεται την σωστή λειτουργία του iPad σας. Σας βοηθάει να το συντηρείται, όταν αυτό χρειάζεται, ώστε να βρίσκεται πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Επίσης  ένας άλλος λόγος που πρέπει να γίνεται ο Διαγνωστικός Έλεγχος είναι για την πρόληψη και αποφυγή προβλημάτων που μπορεί να παρουσιάσει το iPad σας.

Εάν το αποτέλεσμα της Διάγνωση εντοπίσει κάποιο πρόβλημα και επισκευάσετε το iPad σας σε εμάς, το ποσό του Διαγνωστικού Έλεγχου ΔΕΝ χρεώνεται στο συνολικό ποσό της επισκευής. 

 Χρόνος Διάγνωσης: 30 λεπτά

 Χρέωση: 10 €

στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%

 

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας η λύση είναι πολύ απλή, μας το στέλνετε με την Γενική Ταχυδρομική. Για να βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς υποκατάστημα απλά τηλεφωνήστε στο 210 485 1100 ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο πατώντας ΕΔΩ.

Για δική σας ευκολία απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο - όχημα της Γενικής Ταχυδρομικής που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας, το οποίο θα σας καθοδηγήσει βήμα βήμα στην αποστολή της συσκευής σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε είδους ερώτηση ή απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

LiveZilla Live Chat Software