guarantee_banner_gr.png

Όροι Εγγύησης Profixit

    Κατά την παραλαβή της συσκευής σας από την Profixit σας παρέχονται δύο (2) χρόνια εγγύηση εργασίας για επισκευή-αντικατάσταση και ένας (1) χρόνος εγγύηση ανταλλακτικού, εξαίρεση αποτελούν οι οθόνες των Apple συσκευών  οπού ισχύει η διετής εγγύηση καλής λειτουργείας.

    Για να ισχύει η εγγύηση καλής λειτουργείς που δίνετε από την Profixit πρέπει να πληρούνται αυστηρά οι παρακάτω όροι:

α) Να μην έχει γίνει καμία επέμβαση από εσάς ή άλλον τεχνικό και μη, στην συσκευή έπειτα της παραλαβής της από την Profixit. Π.χ. έχοντας επισκευάσει την βλάβη στην Profixit εάν ανοίξετε εσείς ή άλλος τεχνικός την συσκευή, χάνετε η εγγύηση της.

β) Να μην έχουν  επέλθει φθορές που δεν οφείλονται στην επισκευή – αντικατάσταση που παρείχαμε στην συσκευή. Π.χ. Εάν το service περιλαμβάνει αλλαγή ή επισκευή οθόνης η εγγύηση δεν ισχύει εάν η οθόνη σπάσει ή καταστραφεί από πτώση ή οποιαδήποτε άλλη φθορά που δεν συσχετίζεται με την επισκευή που της παρείχαμε.

γ) Η συσκευή να έχει υποστεί φθορά από υγρά στοιχεία, π.χ. πτώση σε νερό, αναψυκτικά, οινοπνευματώδη ή άλλα χημικά στοιχεία.

    Ενώ στην αντίθετη περίπτωση, εάν προκληθεί βλάβη από την επισκευή που παρείχαμε στην συσκευή σας και μη έχοντας περάσει το χρονικό όριο της εγγύησης της, επισκευάζουμε την συσκευή σας δωρεάν. Ενώ σε περιπτώσεις που έχετε αγοράσει συσκευή από εμάς και η επισκευή του υπερβαίνει το χρονικό όριο των τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών προβαίνουμε σε πλήρη αντικατάσταση της.

LiveZilla Live Chat Software